L’obrador avança… i ràpid!

Molts i moltes ens aneu preguntant com avança el projecte de la cervesa. I us hem de dir que no sempre a la velocitat que voldríem, però avui portem molt bones notícies, doncs les coses, a vegades i de cop, s’acceleren.

En aquests moments ens trobem en un punt important d’adequació dels espais per al nou obrador de cervesa, que ens ha de permetre millorar el nostre producte, fer-ne una producció més estable i garantir-ne les condicions sanitàries adequades.

I així és, a la rebotiga de la nostra estimada Casa Dalmases han començat unes obres que avancen a passos ràpids i de les quals en podeu veure aquí les primeres fotografies:

Continuem doncs il·lusionats i esperançats amb fer créixer i consolidar el nostre projecte. Per això us continuem necessitant a tots i a totes al nostre costat aportant el vostre gra de sorra com heu fet fins ara.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s