Laberint de Llum a la Segarra

La Fundació Casa Dalmases hem donat suport al projecte Laberint de la Llum que impulsa una jove creadora de la Segarra. L’objectiu d’aquest projecte és col·locar 1000 làmpades solars als camps de la Segarra que es carreguin durant el dia i que permetin observar i gaudir de passejades nocturnes durant les nits d’estiu.
La inauguració es preveu el dia 7 d’agost on es farà un acte de presentació del projecte i de celebració conjunta AMB ELS COL·LABORADORS DEL PROJECTE.
Perquè cal la participació de tots per fer possible aquest Laberint amb 1000 làmpades! I el dia 7 entre d’altres es sortejarà un lot d’obsequi pels mecenes, amb cervesa de la Casa Dalmases.
Per més informació detallada del projecte, entreu aquí.
Anuncis

2 respostes a “Laberint de Llum a la Segarra

  1. Love the idea of poolside dining. I wish all the resorts did this. Not too many places in NC have soft serve ice cream and I do miss that from my days on Long Island and Carvel. And mango ice cream is one of the few sweets I cannot resist. Santa’s Little Helper is my wife’s type of drink. She is not a drinker but anything with whipped cream…

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s