es Spanish
X

CONDICIONS GENERALS DE VENDA

En utilitzar aquest lloc web vostè queda vinculat a aquestes condicions pel que li recomanem que les llegeixi detingudament. Si vostè no està d’acord amb elles haurà d’abandonar el lloc web.

EXCLUSIONS


Queda prohibida expressament la venda de begudes alcohòliques a menors 18 anys. En el procés, l’Usuari declara i manifesta ser major de 18 anys i que, en tot cas, té l’edat mínima legal per a la compra i el consum de begudes alcohòliques en la ubicació en la qual es troba. Si l’Usuari falsifica aquesta declaració i adquireix algun dels productes oferts no complint aquest requisit, assumeix en exclusiva totes les conseqüències legals que d’això puguin derivar-se.


DISPOSICIONS PRELIMINARS


Les presents condicions de venda són d’aplicació per a totes les vendes d’articles de la FUNDACIÓ CASA DALMASES (en endavant “Empresa”) que hagin estat realitzades a través del lloc web www.casadalmases.org (en endavant “lloc web”).

En omento una comanda, vostè ens garanteix que és major de 18 anys i que té capacitat legal per cursar contractes vinculants.

Les comandes només oment omento-se per adquirir mercaderies sense ànim de revenda. Està omentors prohibida qualsevol revenda o omentorsia dels productes adquirits a través d’aquest lloc web.

Ens reservem el dret de poder anul·lar comandes fraudulentes, falses o especulatives així com aquelles que hagin estat sol·licitades per un client amb el qual pugui existir alguna omentors/omentorsia en comandes anteriors, o quan hi hagi dubtes raonables que ens puguin fer pensar que el client ome realitzant alguna activitat delictiva.

Podem actualitzar les presents condicions de compra així com l’avís legal/política de privacitat en qualsevol moment.


OBLIGACIONS DE L’USUARI


Com a usuari està obligat a comunicar a l’Empresa totes les dades necessàries per l’accés i utilització dels serveis d’aquest lloc web. Les dades facilitades han de ser veraces i actuals, ha de ser conscient que podem fer ús d’ells per posar-nos en contacte amb vostè, si fos necessari.

És indispensable que faciliti tota la informació que cataloguem com obligatòria, ja que, de no fer-ho no podrem cursar la seva comanda. No serem responsables en cap cas de possibles retards o errades en el lliurament com a conseqüència de l’error o omissió de dades.

L’usuari haurà de fer ús adequat dels serveis inclosos en aquest lloc web, sempre en conformitat amb l’ordenament jurídic i no durà a terme cap activitat que dificulti o interfereixi el seu funcionament.

MESURES DE SEGURETAT


Establirem tots els mecanismes raonables al nostre abast per garantir que les seves dades personals es conserven amb seguretat en tot moment. No obstant això, vostè accepta la transmissió de dades a través d’Internet no pot garantir-se com a segura davant d’accessos no autoritzats i no ens podem fer responsables de qualsevol error de seguretat, llevat que es degui a alguna negligència nostra.

Així mateix vostè haurà d’adoptar les mesures de seguretat necessàries, tant personals com materials, per mantenir la confidencialitat del seu nom d’usuari i contrasenya i notificar immediatament la pèrdua, sostracció, robatori o accés il·legítim del seu nom d’usuari i contrasenya, així com el seu coneixement per terceres persones.

CONDICIONS APLICABLES A LES COMANDES


Tots els productes que s’ofereixen en aquest lloc web són comercialitzats:


FUNDACIÓ CASA DALMASES

CIF: G25754441

CARRER MAJOR, 87- 25200 CERVERA (LLEIDA)

Inscrita al Registre de Fundacions de Catalunya amb el número 2779

Telèfon: 639979212
E-mail: fundacio@casadalmases.org

Procediment de compra (descriure el procediment de compra)

Podrà navegar en el lloc web fins a trobar l’article desitjat. Un cop localitzat, prement sobre el mateix accedirà a tota la informació que li ofereix el lloc web. Des d’aquí podrà afegir l’article a la seva compra.

Si està realitzant una comanda per primera vegada amb nosaltres, li demanarem que introdueixi totes les seves dades (nom i cognoms, correu electrònic, adreça, mètode de pagament, etc.) i que creï un compte.

En el cas que es tracti d’un usuari registrat i amb un compte actiu, haurà d’introduir el seu e-mail, contrasenya i el sistema reconeixerà les seves dades.

Un cop estigui al seu compte podrà continuar la seva compra i finalment confirmar la comanda.

Cobertura de l’oferta (especificar les zones on es s’envien comandes)

El territori en el qual s’accepta i es distribueix comandes és a Espanya peninsular i Balears.

Si un usuari estigués interessat en rebre una compra a Ceuta, Melilla, illes espanyoles, Portugal o en un país de la Unió Europea que no sigui Espanya aconsellem que contactin amb nosaltres a través del formulari de contacte o enviant un correu a fundacio@casadalmases.org i gestionarem la comanda.

Disponibilitat

Totes les comandes estan subjectes a disponibilitat. No ens fem responsables de la manca d’existència o de la no disponibilitat dels productes.

Consulteu la selecció d’articles disponibles per a la venda a través del lloc web, ja que no tots els articles que oferim a la nostra botiga o que puguin aparèixer en els catàlegs, llocs web o un altre tipus de presentacions estan disponibles per a aquest tipus de venda.

Si un cop realitzada la comanda el producte no estigués disponible, se l’informaria el més aviat possible per correu electrònic o per telèfon i la compra quedaria anul·lada totalment o parcialment.

Davant de qualsevol dubte, recomanem posar-se en contacte amb el servei d’atenció al client a botiga@casadalmases.org

Contracte amb l’ empresa i acceptació de comandes

La comanda no serà acceptada per nosaltres fins que l’import hagi estat carregat al nostre compte. Li confirmarem l’acceptació de la comanda en un correu electrònic en el qual l’informarem que la comanda està sent enviada.

Només en aquest moment quedarà formalitzat el contracte entre vostè i nosaltres, i només pels articles relacionats en el correu de confirmació de la comanda.

Confirmació i anul·lació de comandes

Abans de finalitzar la comanda per la seva part en el lloc web, vostè podrà revisar tots els detalls associats a la mateixa (imports desglossats en tots els epígrafs necessaris – impostos, costos, de transport, selecció d’article, etc.), podent corregir el que consideri necessari.

Amb posterioritat a la confirmació no serà possible modificar ni anul·lar la comanda a través del lloc web. S’haurà de posar en contacte amb l’Empresa per E-mail o telèfon. Només podrà ser modificada o anul·lada si l’article no ha entrat en la fase d’expedició des dels nostres magatzems.

Moneda, impost i preu

D’acord amb la legislació vigent, tota compra realitzada en el nostre lloc web estarà subjecta a l’impost sobre el valor afegit. El tipus aplicable serà el legalment vigent en cada moment.

Tots els preus es mostren en euros i han de ser considerats com el preu final a pagar pel client (IVA i els altres impostos que pogués correspondre) despeses d’enviament a part.

Formes de pagament i seguretat (especificar les formes de pagament influïdes al lloc web)

Qualsevol comanda realitzada ha de ser abonada de forma immediata després de la confirmació de la comanda. Únicament es cursaran comandes de les quals s’hagi completat i verificat el pagament.

Targetes de crèdit: Accepta targetes VISA, VISA Electron, 4B i MasterCard. L’import de la comanda es carregarà a la targeta, de manera que haurà d’indicar el nom, la data de caducitat, així com el codi de seguretat CW2 (que es troba al revers de la seva targeta).
Aquestes dades no seran guardades o manipulades per nosaltres, seran registrades directament a la passarel·la de pagament de l’entitat financera corresponent, en aquest cas Redsys. En cas que el càrrec no es pugui portar a terme finalment (per qualsevol causa), la comanda quedarà anul·lada automàticament.

PayPal: Permet pagar directament sense comunicar les dades financeres a la xarxa. Codifica automàticament les dades confidencials amb l’ajuda de les millors tecnologies disponibles en el mercat.

Lliuraments: tipus, terminis i problemes (especificar els terminis d’entrega, i si varien segons el destí)

El lliurament es realitzarà a l’adreça sol·licitada, per una empresa de transport urgent dins l’horari habitual, en un termini de lliurament d’entre 3 i 5 dies. Quan es realitzi l’enviament, rebrà un correu electrònic amb la confirmació de la teva comanda. En cas que 7 dies després de la recepció del correu electrònic de confirmació encara no hagi rebut la compra, contacti amb nosaltres enviant un correu electrònic a botiga@casadalmases.org.

Aquest termini pot veure’s modificat en períodes de rebaixes, campanyes de Nadal o en el cas de gestions duaneres i altres circumstàncies derivades de (a títol informatiu únicament) la distància geogràfica, condicions climatològiques, guerres, vagues, qualsevol forma d’intervenció governamental, incompliments dels nostres proveïdors, etc. així com qualsevol altra imputable a l’operador logístic encarregat del lliurament del producte. No ens fem responsables dels possibles retards que puguin originar-se per qualsevol dels motius esmentats anteriorment.

Si, en el moment del lliurament l’embalatge de la comanda està danyat, haurà d’obrir el paquet en presència de l’operador logístic per verificar l’estat dels articles. Si s’observen danys els haurà de detallar a l’albarà de lliurament i posar-se en contacte amb l’Empresa. Repararem o substituirem sense cap cost per a vostè tots aquells articles que hagin estat danyats o perduts durant el transport, sempre i quan, ens notifiqui aquesta incidència el més aviat possible.

Un cop lliurada la comanda, passarà a formar part de la seva propietat i per tant, tots els danys que puguin originar seran de la seva responsabilitat.

Despeses d’enviament 

Les comandes d’import igual o superior a 100 €, les despeses de transport són gratuïts.

Les comandes d’import inferior a 100€ les despeses d’enviament seran les que es poden veure detallades en la taula següent:

TAULA DESPESES ENVIAMENT 


Les despeses d’enviament les podrà veure detallades en el procés de compra.

Per a comandes destinades a Ceuta, Melilla, illes espanyoles o un país de la Unió Europea que no sigui Espanya, consultar a través del formulari de contacte o enviant un correu a botiga@casadalmases.org

Devolució - Dret de desistiment

L’usuari té dret a exercir el desistiment de la seva compra dins dels 14 dies naturals posteriors al lliurament dels productes, tret que apliquin excepcions de les previstes en la normativa vigent de consum.

Conforme a la normativa vigent de consum, el dret de desistiment no aplica a la contractació dels productes que siguin peribles. Exemples de productes precedir-vos: Lactis com a formatges, iogurts, carns fresques, fruites i verdures, aliments ja cuinats, embotits, peixos i mariscos, etc.

Per a aquells productes no peribles, aplicarà el termini de desistiment de 14 dies naturals previst per a contractacions a distància. Dins de la categoria de productes no peribles podem trobar per exemple: Productes envasats o hermètics, melmelades, conserves, mel, olives, oli d’oliva, vinagre, tonyina enllaunada, etc.

D’acord amb la normativa de consum, el dret de desistiment tampoc s’aplica a contractes que es refereixin a, entre altres excepcions:

  1. El subministrament de béns confeccionats conforme a les especificacions del consumidor i usuari o clarament personalitzats.
  2. El subministrament de béns que puguin deteriorar-se o caducar amb rapidesa.
  3. El subministrament de béns precintats que no siguin aptes per a ser retornats per raons de protecció de la salut o d’higiene i que hagin estat desprecintados després del lliurament.
  4. El subministrament de béns que després del seu lliurament i tenint en compte la seva naturalesa s’hagin barrejat de manera indissociable amb altres béns.

El desistiment implicarà que vostè, a partir de l’efectiva possessió del producte, té 14 dies naturals per a notificar-nos la seva decisió de desistir el contracte a través d’una declaració inequívoca, com, per exemple, enviant una comunicació via e-mail a botiga@casadalmases.org o a través del formulari de contacte de la web. Li respondrem dins dels següents 3 dies hàbils, amb les instruccions per a formalitzar la devolució.

Recomanem utilitzar el següent formulari. L’ús d’aquest formulari no limita els drets de desistiment de l’Usuari.

Formulari:
Per la present comunico que desisteixo del meu contracte de venda contracto de venda del següent bé/prestació del següent servei:

(*) Núm. de comanda: _________________________________________
(*) Nom de contacte: __________________________________________
(*) Email de contacte: _________________________________________
(*) Telèfon de contacte: ________________________________________
(*) Direcció de l’usuari: _________________________________________
(*) Descripció (indicar el/els producte/productes a retornar). ____________
___________________________________________________________
(*) Data: _____________________________________________________
(*) Signatura del consumidor/usuari (només si el present formulari es presenta en paper): ________________________
(*) Camps obligatoris.

Esta página usa cookies para conseguir la mejor experiencia para ti. Aprender más
Entendido

Carrito de compra

×